71'
Gele kaart
Wedstrijdverslag
90'
Einde wedstrijd. De scheidsrechter hield geen rekening met extra minuten ondanks de lange onderbreking. De drie punten pakken onze tricolores mee naar Daknam. Wij zien u graag terug volgende wedstrijd. Nog een fijne avond gewenst.
87'
De wedstrijd lag enkele minuten stil wegens een speler van Erpe-Mere die niet meer zelfstandig het veld kan verlaten en weggedragen werd met een brancard. We hopen alvast dat het niets ernstig is.
83'
Voorzet van op links van Toon Janssen, de bal gaat richting penaltypunt naar Geeraerts maar die kan er niet bij. Vercauteren met een fantasietje een karate trap richting doel maar de bal werd afgeblokt.
81' Vervanging
In:Ruben Geeraerts
Out:Simon VERMEIREN
Simon mag net na zijn doelpunt gaan rusten, in zijn plaats komt nieuweling Ruben Geeraerts.
In:Jeovanni DIANGANGA
Out:Gil VAN MOERZEKE
Gil Van Moerzeke krijgt een applausvervanging voor zijn twee doelpunten en inzet. In zijn plaats komt Dianganga
Jeovanni DIANGANGA
77' 0:3 Goal
Simon VERMEIREN
Assist: Soufiane EL BANOUHI
GOOOOOAAAAL! Voorzet van El Banouhi die in eerste instantie bij Vercauteren aankomt maar het is een gemist schot, de bal komt zo in de voeten van Vermeiren terecht en die duwt de bal tegen de netten.
Vervanging 74'
In:Mathieu THIBAUT
Out:Kenneth LAURENT
73' Vervanging
In:Julien VERCAUTEREN
Out:Gert VAN WALLE
Julien VERCAUTEREN
72'
De commentaren die geplaats worden zijn geheel onpartijdig. Maar Lokeren-Temse zwaait de scepter met de vele acties en doelkansen. "No offense" voor Erpe-Mere natuurlijk.
71' Gele kaart
Toon JANSSEN
70'
Boulaouali alleen door op de doelman hij trapt de bal iets wat knullig langs de keeper maar dan volgt het fluitsignaal voor buitenspel. Kans na kans rijgen ze aan elkaar.
67'
Van Moerzeke krijgt de bal diepgestoken langs de rechterflank, hij geeft een voorzet maar Vermeiren kwam net iets te laat met zijn loopactie en de bal kan worden ontzet. Het zal u niet verwonderen als ik zeg dat Van Moerzeke alweer een dijk van een match speelt.
65'
Boujouh met de actie en schakelt zijn tegenstander knap uit, hij geeft de bal voor richting Van Moerzeke die lijkt de bal binnen te koppen maar er zit nog net een verdediger tussen met het hoofd. De kansen blijven zich opstapelen. Lokeren-Temse wil er een spektakelstuk van maken.
64'
Daar is ei zo na de 0-3 om de wedstrijd volledig dood te maken. De bal komt in de zestien bij Van Moerzeke die speelt in één tijd de bal door naar Boulaouali die zet zijn hoofd tegen de bal maar met iets te weinig kracht, de doelman kan de bal uit de lucht plukken.
63' 0:2 Goal
Gil VAN MOERZEKE
GOOOOAAAAAL! alweer Van Moerzeke ditmaal op aangegeven van onze rechtsachter El Banouhi die een schitterend gemeten voorzet afleverde.
60'
Het eerste kwartier van de tweede helft is voor KSC Lokeren-Temse die laten zien waarom zijn momenteel de leider zijn in de competitie. De score had al veel hoger kunnen oplopen maar Erpe-Mere staat goed te verdedigen.
55'
Het is Lokeren-Temse al wat de klokt slaat. Alexander Maes met de voorbereiding en de fluwelen pas op Boulaouali, die pakt met zijn controle de bal centraal in de zestien, hij haalt uit met zijn rechter naar de linker bovenhoek maar doelman Godijn was goed bij de les en kon de bal pakken.
52'
Van Moerzeke komt alleen in de zestien, hij wil hard uithalen met zijn rechter maar lijkt weg te glijden en trapt daardoor de bal hoog over. De kansen stapelen zich op bij KSC Lokeren-Temse een doelpunt kan niet lang meer uitblijven.
50'
Een grote kans voor KSC Lokeren-Temse. Boulaouali loopt diep en daar gaat het ook naar toe, die kan de bal afleggen op de centraal vrijstaande Simon Vermeiren, die probeert het in één tijd maar trapt een beetje klungelig over de bal, in de herkansing trapt Vermeiren op de verdediger. De bal komt richting Boulaouali maar die is te verrast en ziet de bal voor zijn neus weggewerkt worden door een verdediger van Erpe-Mere United.
48'
Tiki Taka voetbal van KSC Lokeren-Temse brengt Erpe-Mere in de verlegenheid. Onze tricolores zijn de oranje hemden telkens een stap of twee voor.
46'
De tweede helft is opgang getrapt zonder personeelswijzigingen.
46'
De eerste kans van de tweede helft is voor KSC Lokeren-Temse . Een vrijetrap van op rechts die in het pak werd gegooid door Maes. Erpe-Mere United was alert en kon de bal tijdig wegkoppen.
45'
We gaan rusten met een 0-1 voorsprong voor KSC Lokeren-Temse. De oranje hemden kwam amper tot één degelijk uitgespeelde kans ondanks de vele goede intenties. Tot zo dadelijk voor de tweede helft.
44'
We naderen het einde van de eerste helft en Lokeren-Temse ziet zijn kans om net voor rust nog eens gevaarlijk te zijn. Van Moerzeke loopt zich perfect vrij in de zestien en krijgt een crossbal in de rechthoek, hij controleert de bal in één tijd in de lucht en haalt uit met een volley, de bal verdwijnt net naast de linkerpaal in het zijnet.
42'
Diepsteek bal van Gert Van Walle op Simon Vermeiren, die kan er zijn linker nog te bal zetten maar het schot is te slap waardoor de doelman de bal in corner kan verwerken.
38'
KSC Lokeren-Temse met het betere breiwerk rond de zestien van Erpe-Mere United maar daar blijft het momenteel bij. Ze spelen de bal feilloos rond maar het is moeilijk om een gaatje te vinden in de dubbele gordel van Erpe-Mere.
35'
Corner met opnieuw Gert Van Walle, het is quasi een kopie van de eerste corner, de bal gaat richting de eerste paal maar dit keer waren de verdediger en doelman bij de pinken om de dreiging onschadelijk te maken.
30'
Vermeiren met een grote kans en een doelpunt maar de vlag van de lijnrechter ging omhoog , Simon ziet zijn doelpunt afgekeurd worden wegens overtreding/buitenspel.
26'
Het spelbeeld blijft ongewijzigd maar er vloeien geen echte kansen uit voort, de laatste pas komt er niet uit bij KSC Lokeren-Temse doordat Erpe-Mere volledig terug plooit bij een tegenaanval en met 10 man in en rond de eigen zestien plaatsnemen.
19'
Erpe-Mere met een knappe counteraanval maar de voorzet was iets te slordig richting Rodrigo De Oliveira die niet bij de bal kan. Erpe-Mere mag dan wel de laatste ploeg zijn in de competitie ze voetballen er alvast niet naar.
15'
Het eerste kwartier zit er op en KSC Lokeren-Temse heeft de wedstrijd tamelijk goed onder controle. De vroege voorsprong zorgt ervoor dat onze tricolores rustig kunnen opzoek gaan naar een tweede doelpunt zonder te veel risico's te nemen. Erpe-Mere speelt tamelijk aanvallend voetbal en staan telkens met 10 man op de helft van Lokeren-Temse. Ze zijn er op gebrand vandaag de wedstrijd van hun seizoen te spelen zo lijkt.
10'
Erpe-Mere blijft ondanks de achterstand voetballen, een kans vanuit de tweede lijn vanop een 25 meter, recht in de handen van Merckx. De oranje hemden zijn natuurlijk al gewoon om tegen een achterstand op te boksen. Ze kunn
7' 0:1 Goal
Assist: Gert VAN WALLE
GOOOOAAAL! Een vroeg kopbal doelpunt aan de eerste paal, via een subliem getrapte corner vanwege Gert Van Walle.
4'
De partij kende een stevig begin. Erpe-Mere United startte de aftrap onmiddellijk aan een hoog tempo en probeerde zo KSC Lokeren-Temse bij de keel te grijpen en hen te verrassen. Onze tricolores waren onmiddellijk bij de les en voerde zelf het tempo op. Het is wachten op een eerste doelpoging.
1'
Welkom supporters van KSC Lokeren-Temse voor de wedstrijd tegen de laatste in de stand Erpe-Mere United. Onze concurrent op 2de plaats KFC Sparta Petegem zit ons op de hielen met 1 punt en nummer 3 in de stand Jong Cercle Brugge behaalde gisteren een overwinning op RFC Wetteren en volgt op 3 punten. De partij van vandaag zal eveneens plaatsvinden in Wetteren gezien de infrastructuur van Erpe-Mere United het groot aantal supporters van KSC Lokeren-Temse niet kan plaatsen. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!