1 okt 2022-20:00
Rust: 1-0
KSC Lokeren-Temse
3
3 : 0
Erpe Mere United
0
Einde
Cis BELLON
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
Erpe Mere United
Soufiane EL BANOUHI
Goal 3:0 89'
Soufiane EL BANOUHI
GOOOOOAAAAAAL!!!! Soufiane legt de eindstand vast met een hard schot rechts centraal!
86'
Het vertrouwen is hersteld van KSC Lokeren-Temse ze spelen met de nodige flair en grinta. Ze vegen de mat aan met Erpe Mere United. De uitploeg stond erbij en keek er naar.
Esteban CASAGOLDA
Goal 2:0 82'
Esteban CASAGOLDA
Assist: Gil VAN MOERZEKE
GOOOOOOAAAAL!!! En wat voor één! Het publiek gaat uit zijn dak! Voorzet van Van Moerzeke op rechts, Casagolda doet zijn volley van daarnet nog eens over, hij raakt de bal subliem en vliegt volle kracht in de rechterbovenhoek.
79' Vervanging
In:Michiel VAN DORPE
Out:Jimmy HENDRICKX
79' Vervanging
In:Michiel PIERS
Out:Mathieu THIBAUT
79' Vervanging
In:Yoran BLIKI
Out:Tommy DE KEGEL
78'
Vluchtig schot van Casagolda in de zestien op aangeven van Van Moerzeke, hij trapt de bal in de volley naar de grond maar deze gaat in de bots over de deklat.
Esteban CASAGOLDA
Vervanging 77'
In:Esteban CASAGOLDA
Out:Simon VERMEIREN
Ondanks het missen van de penalty was Simon zeer aanwezig in de zestien, ook hij speelde een verdienstelijke partij.
Vervanging 77'
In:Paolo SABAK
Out:Alexander MAES
Onze kapitein mag gaan rusten, Paolo is zijn vervanger
75'
Van Moerzeke dwingt op rechts knap zijn kans af, in plaats van zelf te besluiten op doel geeft hij voor op Vermeiren maar deze kan zijn schot niet kadreren.
74'
Nogmaals een aanval van op links, Deze keer met Vercauteren die als een slangenmens slalomt tussen 2-3 spelers van Erpe Mere United, met een knap hakje achter het steun been bracht hij de bal terug tot bij Boujouh die op zijn beurt de bal in de zestien richting Janssen geeft maar in duel de bal verliest, over de achterlijn.
70'
Er staat maar één ploeg op het veld momenteel KSC Lokeren-Temse is heer en meester, z e voeren de druk terug op zoals in het begin van de eerste helft met opnieuw de nodige doelkansen. Het lijkt quasi onmogelijk dat deze match op een 1-0 zal eindigen voor onze tricolores.
69' Vervanging
In:Tom LAMMENS
Out:Thibeau BEERENS
68'
Vermeiren met een fantasie schot! Hij krijgt de bal in de lucht hij draait zich richting doel en haalt uit met buitenkant rechts, de keeper pareert de bal weg van de verste paal.
Julien VERCAUTEREN
Vervanging 66'
In:Julien VERCAUTEREN
Out:Niels ELEWAUT
Een verdienstelijke partij van Elewaut, hij mag gaan rusten want hij heeft zich volledig gegeven zo wel aanvallend als verdedigend.
63'
Knappe actie van Van Moerzeke op rechts, hij levert een perfect voorzet af voor Vermeiren, die komt net niet bij de bal, Elewaut dan maar, die de bal ook niet goed raakt, de bal gaat richting doel maar in de handen van de keeper.
60'
Erpe Mere United krijgt geen controle over het middenveld. ze trachten gevaarlijk te zijn op de counter maar dit is momenteel zonder succes.
57'
Lange bal op Niels Elewaut die de bal met de kop lateraal kan meenemen en dan de bal bij Van Moerzeke legt op rechts, harde lage voorzet, de doelman gaat plat om de bal centraal te pakken maar door miscommunicatie met de verdedigers, speelt de centrale verdediger de bal bijna in eigen doel, gelukkig gaat deze naast.
53'
Niel Elewaut ontvangt de bal rand 16 hij draait direct door zo dat hij kan aanleggen met een schot, in de handen van de doelman.
50'
Corner van rechts gegeven door Elewaut, de bal gaat richting de tweede paal waar De Wilde klaar staat om te koppen, de scheids fluit echter een fout voor het wegduwen van de verdediger voor hem.
47'
Twee kansen voor KSC Lokeren-Temse waarbij het gevaar ook tweemaal van op links kwam, Boujouh met een goede steekpas op Janssen die zich goed vrij liep, hij gaf de bal voor richting Vermeiren maar werd op de hielen gezeten door de verdediger, de bal keer terug op links deze keer maakt Boujouh zelf de actie en geeft hij de bal voor richting Vermeiren, hij kan de bal niet goed raken en gaat over de achterlijn.
46'
De tweede helft gaat opnieuw van start en dit zonder wissels bij beide ploegen.
45'
Het was een spannend slot offensief in de eerste helft, de scheids fluit net af dus de spelers mogen even rusten. Tot zo dadelijk na de break.
43'
Uitbraak van Erpe Mere United op rechts, de flankspeler kapt zijn man uit, brengt de bal voor en Rodrigo De Oliveira kan met een volley in de zestien uithalen, Merckx moet plat gaan in zijn linkerhoek om de bal er uit te houden. Knappe redding om het gevaar ongedaan te maken.
42'
Voorzet El Banouhi op rechts, de bal gaat richting Vermeiren, deze kopt overhoeks, de bal valt op de deklat en gaat over, alweer een grote kans
41'
Na goed rondspelen, komt de bal bij Toon Janssen, die verlegt de bal naar de linker flank bij Boujouh, die twijfelt geen seconde en geeft een mooie voorzet richting Van Moerzeke, hij kan koppen maar werd licht gehinderd door de verdediger waardoor de bal naast gaat.
35'
KSC Lokeren-Temse blijft zoeken naar hun 2de doelpunt. Vermeiren werd opnieuw in stelling gebracht en kon op aangeven van El Banouhi op rechts voorgegeven, de bal richting doel koppen, maar hij raakte deze niet goed, de bal vliegt over.
30'
Counter KSC Lokeren-Temse, Van Moerzeke passeert zijn man op rechts met een versnelling, geeft een strakke voorzet richting Vermeiren die kan de bal controleren en voorbij zijn man leggen maar de centrale verdediger schermt de bal goed af en werkt deze weg.
29'
Erpe Mere United met een vrije trap van aan de middenlijn, een strakke streep van de centrale verdediger richting de zestien, de flankaanvaller vertrekt zeer explosief en ontvangt de bal net achter zijn rug. Dit was een zeer grote kans indien hij de bal licht kon beroeren.
23'
Erpe Mere United heeft alle moeite van de wereld met het hoge tempo van KSC Lokeren-Temse. De bal gaat zeer makkelijk van voet naar voet en EM United loopt achter de feiten aan. KSC Lokeren-Temse liet enkele mooie kansen liggen op de 2-0 en 3-0 maar het is een kwestie van tijd vooraleer de bal nog eens de netten laat trillen.
19'
Kansen bij de vleet. Toon Janssen infiltreert de zestien en legt de bal af centraal richting Elewaut, hij haalt uit met zijn mindere rechter, de bal gaat net voorlangs aan de linkerpaal. KSC Lokeren-Temse heeft geen moeite met de bal van flank te verleggen om de openingen te creëren.
17'
Alweer een knap uitgespeelde kans van KSC Lokeren-Temse. Boujouh met een verfijnde steekpas in de zestien op Maes, deze probeert de bal strak richting Vermeiren te krijgen, maar de bal werd weggewerkt door de verdediger.
Simon VERMEIREN
Gemiste penalty 14'
Simon VERMEIREN
Gemiste kans voor Simon Vermeiren. Niels Elewaut die zijn man uitkapt in de zestien na een knappe tegenaanval, werd foutief onderuit gehaald. De scheids wijst naar de stip, Simon neemt deze voor zijn rekening maar trapt de bal laag en links naast de paal.
Gil VAN MOERZEKE
Goal 1:0 11'
Gil VAN MOERZEKE
Assist: Alexander MAES
GOOOOOAAAAAL!!!! De corner van Alexander Maes werd perfect richting eerste paal gegeven waar Van Moerzeke met de perfecte timing de bal binnenkopt.
8'
Erpe Mere United met een eerste kans(je). Na een goede uitbraak op links komt de bal in de voeten van de ex Lokeren-Temse spits Rodrigo De Oliveira, die haalt uit maar raakt de bal te zacht, Doelman Jelle Merckx kan de bal makkelijk oprapen.
4'
Eerste actie van KSC Lokeren-Temse, De Neve met een goede steekpas op El Banouhi op rechts, na een één tweetje met Van Moerzeke kan hij voorzetten aan de cornervlag maar de verdediger kan de bal over de achterlijn werken.
1'
Van harte welkom beste supporters voor een nieuwe live verslaggeving van uit ons geliefde Daknam stadion. Gelieve onze te excuseren voor het plotseling wegvallen van de live verslaggeving vorige wedstrijd wegens technische problemen. Wij hopen alvast dat dit vandaag niet het geval is en u kunnen voorzien van een aangename, probleemloze verslaggeving met veel hoogtepunten. Komaan Sporting!!!
P