11 feb 2023-20:00
2e Amateurs VV A 2022-2023 | Wedstrijdweek 22
Rust: 1-0
KSC Lokeren-Temse
4
4 : 1
RFC Wetteren
1
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Kaarten
39'
Gele kaart
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
RFC Wetteren
90'
Einde wedstrijd 4-1 een verdiende overwinning en vooral met zeer knap aanvallend voetbal! Wij zien u graag terug tegen Sparta Petegem!
87'
Het was even geleden. Een knappe actie op rechts met flitsende combinaties tussen Ben Omar en Elewaut maar de voorzet verdwijnt in corner.
84'
RFC Wetteren met een kans via Mitu die zich op links doorzet en El Banouhi te snel af is. Hij zet voor maar doelman Merckx kan de bal nog net voor het hoofd van de spits wegplukken. De stekker werd uit de aanval getrokken.
80'
We gaan de laatste 10 minuten reguliere speeltijd in. Alles kan en niets moet meer voor KSC Lokeren-Temse. Niet zo zeer voor RFC Wetteren blijft gaan maar kan geen kans bijeen spelen voor en in de zestien.
78' Vervanging
In:Timon VAN CALENBERGH
Out:Guus VANDEKERCKHOVE
Niels ELEWAUT
Vervanging 73'
In:Niels ELEWAUT
Out:Gert VAN WALLE
Leandro POGBA
Vervanging 73'
In:Leandro POGBA
Out:Jeovanni DIANGANGA
Jeovanni verlaat geblesseerd het veld. In zijn plek komt Pogba.
72' 4:1 Goal
Guus VANDEKERCKHOVE
KSC Lokeren-Temse werd koud gepakt na de wissel door RFC Wetteren. Guus trapte een schitterend schot in de rechter bovenhoek. 4-1
Ruben GEERAERTS
Vervanging 70'
In:Ruben GEERAERTS
Out:Simon VERMEIREN
Met twee assists en 1 doelpunt mag Simon gaan rusten.
Gil VAN MOERZEKE
Goal 4:0 66'
Gil VAN MOERZEKE
Assist: Simon VERMEIREN
GOOOOOAAAAAL! Wat een wedstrijd. Wetteren is op enkele minuten helemaal kapot gespeeld. Ja ja alweer de duivelse Van Moerzeke met een bal zo zag ik het althans achter het steunbeen over de keeper heen. De actie begon bij de pas ingevallen Ben Omar die Vermeiren diep stuurde, die legde de bal voor op Van Moerzeke en die werkte bijzonder knap af!
Yassin BEN OMAR
Vervanging 64'
In:Yassin BEN OMAR
Out:Julien VERCAUTEREN
Terug van weggeweest na een langdurige blessure, Yassin Ben Omar!
Gil VAN MOERZEKE
Goal 3:0 62'
Gil VAN MOERZEKE
Assist: Gert VAN WALLE
GOOOOAAAAL! En geen 2 zonder 3 met alweer Van Moerzeke ditmaal op aangeven van Gert Van Walle. De actie begon bij Merckx die ver uit kwam om een bal te onderscheppen, de bal diep op de linkse flank legde bij Boulaouali. Youssef met de actie en pas naar Van Walle, die zag op zijn beurt Gil moederziel alleen rechts. Gil legde de bal aan de eerste paal binnen.
60'
Wetteren toont veel goede wil maar komt geen stap dichter bij de aansluitingstreffer. KSC Lokeren-Temse gaat rustig verder op zijn elan en kiest zijn momenten.
53' Vervanging
In:Karim DANGREMONT
Out:Quinten BOUDRY
Simon VERMEIREN
Goal 2:0 49'
Simon VERMEIREN
Assist: Gil VAN MOERZEKE
GOOOOAAAAL! Het kon niet blijven duren! Van Moerzeke ontvangt de bal in de zestien maar ziet Vermeiren centraal voor doel in een betere schietpositie, hij legt de bal af en Simon trapt de bal in de linker benedenhoek. 2-0
48'
Er volgt onmiddellijk nog een tweede kans nu met de voorzet van op links. Gil ontvangt de bal rechts in de zestien en haalt uit na zijn controle opnieuw voor langs. Wetteren is wakker geschud.
47'
We starten de tweede helft waar we de eerste hebben beëindigd met een snedige kans. El Banouhi met een voorzet in één tijd op rechts richting Van Moerzeke centraal, die kopt maar met te weinig power, bal gaat voor langs.
45'
We gaan rusten met 1-0. Tot zo dadelijk.
43'
Ditmaal een knap uitgespeelde kans op rechts met El Banouhi die op snelheid zijn man uitschakelt en de bal voorgeeft, Gil kan er nog net bij maar de bal gaat naast. Een beetje meer geluk en er volgt een doelpunt. Het blijft spannend hier op Daknam.
41' Vervanging
In:Gauthier WILLEMYNS
Out:Kay DE CAIGNY
41'
Ti Ta Tovenaar in de vorm van Boujouh die op heerlijke wijze 2 man in de wind zet. Hij trapt een schitterende voorzet van aan de achterlijn richting penaltystip waar Boulaouali perfect komt ingelopen, hij moet de bal enkel nog binnenduwen, wel is waar in de lucht, hij raakt de bal verkeerd en komt terug in het spel. Maar wat een knappe actie en poging. Er hangt een tweede doelpunt in de lucht.
39' Gele kaart
Jonas HEYMANS
36'
Mooie combinatie tussen Boulaouali en Vermeiren in de zestien, Youssef kan niet meer bij de bal maar de verdediger werkt de bal weg in de voeten van Vercauteren, die lijkt van op links naar de verste hoek te mikken en verrast de doelman bijna door hard en laag naar de linker benedenhoek uit te halen, de bal verdwijnt rakelings naast de linkerpaal in het zijnet.
29'
Daar is een eerste gevaarlijke counteraanval van RFC Wetteren, de bal gaat diep op rechts bij Cedric Mitu die zet zijn turbo aan zit direct in zijn 7de versnelling. Hij ziet dat Merckx tamelijk ver uit zijn doel staat, hij trapt richting doel met een boogbaal, Merckx heeft een ideale leermeester en tovert een Copa kattensprong uit zijn benen en armen en kan zo met zijn vingertippen de bal in hoekschop duwen. Knappe save!
26'
Een kans(je) voor RFC Wetteren met een schot van uit de tweede lijn, maar het schot is te zwak en doelman Merckx kan de bal simpel oprapen.
25'
KSC Lokeren-Temse zit goed in de wedstrijd. De afwezigheid van Maes en Janssen is na een klein halfuurtje niet meer zichtbaar. Wetteren heeft het achteraan moeilijk tegen een Van Moerzeke en Vermeiren die van elke halve kans een volledige kans maken.
20'
Graag geef ik u even de tussenstanden door: Eendracht Aalst - Olsa Brakel 1-0 Jong Cercle - Sparta Petegem 1-0 met nog een klein halfuur wedstrijd.
18'
Knappe actie van KSC Lokeren-Temse. Van Walle met een iets te korte pas centraal naar de rechterflank. El Banouhi is met een sliding een milliseconde eerder op de bal en kan daarna de bal tot aan de achterlijn brengen. Hij legt terug op Van Moerzeke centraal die raakt de bal niet zoals hij dat zelf wou, de bal gaat nipt naast.
15'
Wetteren zoekt vaak de lange bal op richting Mitu die als een speer de diepte in loopt. Gelukkig is onze verdediging alert voor de 3 dubbele versnelling en houden ze hem nog van de bal.
Gil VAN MOERZEKE
Goal 1:0 11'
Gil VAN MOERZEKE
Assist: Simon VERMEIREN
GOOOOOAAAAAL! na 11 minuten via GIL VAN MOERZEKE op aangeven van Simon Vermeiren. Die laatste met de perfecte loopactie en Vercauteren met een knap diepsteek boogballetje. Vermeiren lijkt uit te halen maar legt de bal centraal terug, Gil liep centraal voor doel moederziel alleen en kan de bal mooi in de linker benedenhoek leggen.
8'
Eerst grote doelpoging voor Van Moerzeke die de bal onverwacht in de zestien aangespeeld krijgt door mistasten van de centrale verdediger van RFC Wetteren. Gil haalt uit met zijn rechter maar de bal vliegt hoog over doel.
7'
KSC Lokeren-Temse is duidelijk zoekende naar de combinatie op het middenveld. De afwezigheid is van Maes en Janssen is licht merkbaar maar de ploeg gaat er al bij al goed mee om.
1'
Welkom beste supporters voor de 22ste speeldag van de competitie. Vandaag neemt KSC Lokeren-Temse het op tegen de nummer 14 in de stand RFC Wetteren. Er zijn twee belangrijke personeelswijzigingen bij onze tricolores, Alexander Maes blesseerde zich deze week tijdens training en is vandaag afwezig. Het werkpaard van de ploeg Toon Janssen is geel geschorst. Trainer Hans Cornelis stuur daarom Jeovanni Dianganga en Julien Vercauteren het slagveld in. Hopelijk kunnen zij de afwezigheden op het middenveld voldoende opvangen. Ga er lekker voor zitten en wij hopen alvast dat KSC Lokeren-Temse de weg richting promotie en kampioenschap verder kunnen uitbreiden, te beginnen met de 3 punten vanavond op Daknam te houden. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!
P