8 jan 2023-15:00
2e Amateurs VV A 2022-2023 | Wedstrijdweek 17
Rust: 0-0
SC Eendracht Aalst
1
1 : 3
KSC Lokeren-Temse
3
Einde
Niels BOSSUYT
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Kaarten
Gele kaart
32'
35'
Gele kaart
Rode kaart
50'
Gele kaart
60'
60'
Wedstrijdverslag
SC Eendracht Aalst
KSC Lokeren-Temse
90'
Einde wedstrijd. De drie punten gaan mee naar Daknam! Wij zien u graag terug woensdag 11/01 voor de wedstrijd thuis tegen Torhout. Nog een fijne avond gewenst!
88'
De match loopt op zijn einde en Lokeren is nog steeds heer en meester van deze partij in de tweede helft. Ze passen lustig rond en etaleren hun technische kunsten veelvuldig. Aalst stond erbij en keek er naar.
80' 1:3 Goal
Gert VAN WALLE
GOOAAAL GOOAAAL GOOAAAL met een magistraal schot van Gert Van Walle wat een pegel wat een doelpunt. Ik verwijs u graag door naar de beelden van het verslag van morgen!
Gert VAN WALLE
Vervanging 79'
In:Jari DE VRIENDT
Out:Ben YAGAN
77'
Het is al Lokeren wat de klok slaat momenteel. De Ajuinen zijn mentaal gebroken. Ze zetten geen druk en laten KSC Lokeren hun spel spelen. Ze moeten het hebben van de counteraanval maar deze werd tot 2 keer toe goed ongevaarlijk gemaakt door de defensie.
69'
Bij Aalst hangen de kopjes omlaag en Maes dolt met zijn tegenstander. Zijn pas was niet goed maar de spelers van Aalst anticiperen te weinig, hij krijgt zonder moeite de bal een tweede maal in zijn voeten op de rechter rand van de baklijn en legt de bal links bij de net ingevallen Casagolda, die geeft mee met Vercauteren en die haalt overhoeks uit, rakelings naast de tweede paal.
68' Vervanging
In:Esteban CASAGOLDA
Out:Simon VERMEIREN
Onze doelpuntenmaker mag gaan rusten want hij heeft de longen uit zijn lijf gelopen. In zijn plaats komt Esteban Casagolda.
Esteban CASAGOLDA
61' 1:2 Goal
Julien VERCAUTEREN
Assist: Gil VAN MOERZEKE
GOOOOOOAAAAAL! VERCAUTEREN. Gil zet zich door op rechts met een panna door de beentjes van verdediger Wantens, hij kan de bal voorgeven, Vercauteren haakte tijdig af waardoor de defensie in de rug teveel ruimte liet. Hij kon de bal aannemen en overhoeks trappen, doelman Swinnen kon er nog aan maar de bal ging alsnog binnen!!!
Julien VERCAUTEREN
60'
Het is een potige wedstrijd aan het worden met de nodige overtredingen. Vermeiren werd foutief onderuit gehaald en gaat theatraal neer tot frustratie van de Aalsterse spelers, er onstond een akkefietje waarbij beiden spelers een geel karton ontvingen.
Gele kaart 60'
Lars WANTENS
60' Gele kaart
Simon VERMEIREN
Simon VERMEIREN
56'
Vrijetrap voor Eendracht Aalst die naar de tweede paal werd gegeven. Merckx komt zijn doel uit en raakt de bal wel maar kan hem niet genoeg wegduwen en Burssens kan alsnog koppen, net naast de paal. Lokeren komt hier goed weg.
54'
KSC Lokeren-Temse zijn de ajuinen schil per schil aan het ontleden. Ze voelen dat er mogelijkheden zijn om de match dood te maken en leggen enkele fraaie combinaties op de mat.
Vervanging 52'
In:Steve RYCKAERT
Out:Quentin PANNEEL
Naar aanleiding van de rode kaart werd Panneel gewisseld voor Ryckaert
51'
Wat een begin van de tweede helft, KSC Lokeren-Temse heeft alle kans nu om de wedstrijd te beslissen tegen 10 spelers van Aalst.
Rode kaart 50'
Samuel FABRIS
Zware overtreding van Fabris op Van Moerzeke, de scheidsrechter fluit onmiddellijk en loopt naar Fabris en duwt hem zonder twijfel een rode kaart onder zijn neus.
48' 1:1 Goal
Simon VERMEIREN
Assist: Gert VAN WALLE
JAWEL!!! Direct scoort KSC Lokeren-Temse de aansluitingstreffer!. Gert Van Walle met de sublieme voorzet van op links en Vermeiren met de kopbal naar de eerste paal. GOOOOOOAAAAAL
Simon VERMEIREN
Goal 1:0 47'
Ibrahima MBAYE
Assist: Quentin PANNEEL
Het eerste doelpunt valt langs Aalsterse zijde. Quentin Panneel zet zich door op links en verschalkt El Banouhi ook De Neve werd gepasseerd, de bal werd ongelukkig door een Lokeren speler nog voor doel geduwd recht in de voeten van Mbaye die van dichtbij kon afwerken.
46'
De tweede helft gaat van start met een personeelswijziging langs beide kanten.
Vervanging 46'
In:Dylan GEORGE
Out:Arne VAN DEN EYNDE
De geblesseerde Van Den Eynde bleef in de kleedkamer tijdens de rust. Zijn vervanger is Dylan George
46' Vervanging
In:Julien VERCAUTEREN
Out:Youssef BOULAOUALI
Julien VERCAUTEREN
45'
We gaan de rust in met een brilscore. De eerste helft is voor Eendracht Aalst gezien de bijeen gespeelde kansen. Hopelijk komt KSC Lokeren-Temse herboren uit de kleedkamers voor de tweede helft. Tot zo dadelijk.
40'
KSC Lokeren-Temse nu met de nodige druk naar voor. Met meerdere voorzetten, de Ajuinen trachtten de bal tot 4-5 maal toe weg te werken maar telkens wisten de tricolores de bal opnieuw op hun helft te veroveren. Het is in spanning afwachten tot het eerste doelpunt.
36'
Na de gele kaart van Boujouh volgde er een vrijetrap voor Aalst die in de zestien werd gedropt, de bal werd onzet maar kwam centraal in de voeten van een Aalsterse middenvelder, die trapt in één tijd over. Het wordt stilaan heet onder de voeten van de Lokerse defensie.
35' Gele kaart
Naïm BOUJOUH
Gele kaart voor Boujouh na het opeenstapelen van foutieve ingrepen.
Naïm BOUJOUH
Gele kaart 32'
Gaël KAKUDJI
Terechte gele kaart voor Kakudji nadat hij de goed weggedraaide Vermeiren in duel foutief onderuit haalde op het middenveld
28'
De meeste dreiging van Aalst komt van rechts, Panneel kapt zo wel De Neve als Boujouh goed uit en smijt met zijn rechter de bal in de zestien, iets te hard voor aan de 2de paal gevolgde Aalstenaar.
24'
KSC Lokeren-Temse nu iets wat dreigender aan de overzijde met voorzetten van Maes en Vermeiren op rechts maar de bal kwam nog niet op een Lokers hoofd terecht in de zestien. Aalst plooit iets meer terug om de kalfjes op het droge te houden.
21'
De kansen stapelen zich op langs de zijde van Eendracht Aalst. De Lokerse defensie ontbreekt het aan snelheid bij de counters van de Ajuinen. De Neve werd gepasseerd als laatste man al een geluk dat de scheidsrechter floot voor offside, de bal ging gelukkig naast voor KSC Lokeren-Temse
18'
Een grote kans voor Eendracht Aalst met Panneel die de bal doorgekopt krijgt van Mbaye die het duel won van Kompany. Quentin Panneel haalde verschroeiend uit met een volley, hij zag doelman Merckx iets te ver naar voor staan, de bal belandde nipt naast de rechterkruising in het zijnet.
15'
Gezien de vele interesse in deze match, kan het zijn dat de website de grote aantal volgers niet aankan. onze excuses mocht wij niet tijdig de nodige updates kunnen geven. Dit heeft mede te maken met het netwerk ter plekke.
15'
We zijn een kwartier ver in de eerste helft en het spel gaat goed op en af bij beide partijen. Beide ploegen nemen nog een te grote risico's en kijken de kat uit de boom. De acties die op de mat worden gelegd zijn veelal perfect uitgevoerd.
12'
Kans voor KSC Lokeren-Temse met de andere nieuweling Gert Van Walle. Hij ontving een opzij gelegde kopbal van Vermeiren, hij controleerde de bal in één tijd en legde aan met zijn linker van op 25 meter op doel. De bal had de juiste richting maar doelman Swinnen werd niet verrast.
7'
Kans voor Eendracht Aalst via Mbaye die op rechts zijn man te slim af is en de bal kan meegeven aan de opkomende back. Die geeft voor en de bal maar kon centraal worden weggewerkt in de voeten van een speler van Aalst, die trapt in één tijd een meter naast de linkerpaal.
4'
Eerste poging op doel van KSC Lokeren-Temse. Inworp op links met Boujouh, die zag Simon Vermeiren met een explosieve loopactie richting zestien lopen, de verdedigers hadden hier niet op geanticipeerd, hij krijgt de bal tot in zijn voeten gegooid en kan met buitenkant rechts uithalen. De bal gaat hoog over.
2'
Eerste gemaakte fout van de wedstrijd is van nieuweling Francois Kompany op 9 Ibrahima Mbaye. Vrije trap maar zonder gevaar voor doelman Merckx
1'
Beste supporters, welkom voor de top affiche van 2de amateur. Onze tricolores nemen het op tegen Eendracht Aalst in hun eerste wedstrijd na de winterstop en het is onmiddellijk een match met inzet, niet minder dan de eerste plaats staat vandaag op het spel. De 500 meegereisde supporters laten zich vocaal horen, we spelen weliswaar quasi een thuiswedstrijd met onze vurige achterban. Ga er lekker voor zitten en dan voorzien wij u graag van de nodige hoogtepunten en goals gedurende deze partij. KOMAAN SPORTING!!!
P